Jo toinen kirjoitus tänään! Tultiin juurikin Moskun ja Elmon kans bh-kurssilta, jota nyt siis aloitellaan. Elmo siis treenaa, Mosku oli mukana lähinnä kateutta keräämässä. Meinaan nimittäin mennä lauantaina möllitokoon Moskun kanssa ja testaan kuinka motivaatio nousisi, jos Mosku joutuu kateellisena katsomaan ensin Elmon treenejä. Hyvin toimi ainakin tänään, seuraaminen pelitti pitkästä aikaa kohtuu hyvin!

Ja sitten asiaan...eli maanantaina Marialla hoksattiin, että Elmo ei yksinkertaisesti osaa perusasentoon tuloa ilman mun vasenta kättä sivulla. Se vaan tuijottaa hölmistyneenä ja alkaa sitten puuhaan omiaan, kun tylsistyy. Lähdettiin sitä sitten työstämään seinän vieressä niin, että jätän Elmon istumaan ja otan askeleen eteenpäin. Sitten pyydän Elmon sivulle sieltä takaa. Aluksi Elmo ei tajunnut tätä ollenkaan, nyt kun olen sitä vähän työstänyt, lähtee tulemaan, muttei osaa istuutua. Autan sitten oikealla kädellä oikeaan paikkaan istumaan. Samaa jatkettiin tuolla BH-kurssillakin. Seuraamisessa voisi periaatteessa edetä, jos saisi tuon kulkemaan eli pääpaino on nyt käsiavun poistamisen harjoittelussa. Lisäksi kokeiltiin seuraamista niin, että naksuttelin vaan, kun oli oikeassa paikassa ja kontakti. Aluksi ei tajunnut, mutta kun kääntyilin, niin alkoi hiffata. Luulenpa, että voisin enempikin treenata noin, koska silloin ei ainakaan käsiapu pääsee vallitsemaan niinkuin imuttamalla seuraamisessa. On tämä vaan vaikeaa. En tajunnut edes aiheuttaneeni tällaista ongelmaa, mutta hyvä että sentään nyt havaittiin. Ei muuta kuin lusikka kauniisen käteen ja aloittamaan alusta...

Olis ollut mahdollisuuksia ampumiseenkin, mutta kun mulla oli Mosku mukana, en uskaltanut jäädä paikalle. Elmon kanssa kun on pakko jossain vaiheessa aloittaa ampumiseenkin totuttaminen....olen varmaan tässäkin asiassa turhan arka, mutta en missään nimessä halua paukkuarkaa koiraa ainakaan itse aiheuttamalla...yksi sellainen riittää jo.