No niin, onpahan taas aikaa kulunut edellisestä kirjoituksesta...paljon on ehtinyt tapahtua. Sysmässä käytiin näytelmissä, Elmo sai EH:n ja mielestäni hyvän arvostelun, jota en tietenkään tähän hätään löydä...siitä sitten ajeltiin Lappeenrantaan Lauran ja Islan luo, missä vietettiin vauhdikas viikonloppu. Isla ja Elmo riekku ja omistajat paasas sydämensä kyllyydestä...vai miten se meni Jotain pientä ostettavaakin löytyi, mm. Elmolle jälkivaljaat. J ja Elmo kun aikovat aloittaa jälkitreenit parin viikon kuluttua. Viime syksynähän Elmo jäljesti muutaman kerran ja nyt on vähän muistuteltu hommaa mieleen.

Lisäksi J ja Elmo korkkasivat hakutreenit, hyvin oli mennyt ja aikovat jatkaa! Hieman J:tä pelotti mennä mukaan naisvaltaiseen porukkaan, mutta hyvin oli otettu vastaan. Elmo oli saanut kaksi maalimiestä, jotka olivat hyvin löytyneet, vaikka olivatkin suorilta menneet piiloon niin ettei Elmo siis nähnyt. Aluksi Elmoa oli kuulemma "maastonaamio" hieman kummastuttanut, mutta oli kuitenkin maalimies ja sieltä löytyneet herkut vieneet kummastelusta voiton. Yllättäen

Minä oon tokoillut Elmon kans enempi ja vähempi. Aloitettiin myös BH-kurssi, kun minulla ei ole hajuakaan noitten pk-tottis liikkeitten opettamisesta. Hyvä siis opiskella yhdessä. Perusasentoon tulo on parantunut ja seuraamistreenejä jatkamme ahkerasti, ei enää tunnu ihan niin epätoivoiselta.

Tänään Elmo kävi sitten hierojalla. Mielestäni Elmo on jo vähän aikaa köyristänyt selkäänsä eikä tunnu venyttelevän takasiaan. Niinpä tilasin ajan hierojalle, kun olin hoksaavinani, että oikea puoli selästä aristaisi. Ja niinhän se olikin kipeämpi. Saimme ohjeeksi jumppaharjoituksia, Elmolta kun tuntuu kokonaan puuttuvan selkä- ja niskalihakset. Eli ei muuta ku remmilenkeille ja venyttelyä. Aluksi Elmo oli sitä mieltä, että mua ei tartte lääppiä, mutta taipui lopulta meidän tahtoomme ja rauhoittui hierottavaksi. Silmät ummessa tuntui välillä jopa nauttivan käsittelystä Nyt olisi tarkoitus käydä säännöllisesti hierojalla, mielummin ennaltaehkäistä vaivoja kuin hoitaa niitä vasta ongelmien ilmettyä.

Nyt vielä loppuun koitan lisätä ekan kuva blogiini

 

Elmo 10kk