Pitipä minunkin sitten mennä ja perustaa blogi, lähinnä Lauran painostuksesta Olen itse taas sairaslomalla ja Mosku lähti mummon ja papan kanssa mökkeilemään pohjoiseen, joten päivät kuluvat nyt Elmon kanssa kaksistaan. Huomattavasti rauhallisemmin hän nyt kyllä käyttäytyy, kun ei tarvitse koko ajan olla Moskua kiusaamassa.

Eilen illalla oltiin taas viikon tauon jälkeen tokoilemassa Marialla Mouhijärvellä. Elmolla oli virtaa vähän liiaksikin, kun on taas jäänyt treenit liian vähälle lähinnä minun oman tuskastumiseni takia. Vuodatinkin jo Marialle, että meidän seuruu menee huonosta huonompaan, mutta sitten kun sitä katsottiin, ei se niin kamalaa ollutkaan. Itse asiassa Elmo teki hyvin, silloin kun malttoi olla pomppimatta Läksyksi saatiin jatkaa niin, että aluksi vielä nami nenässä ja sitten nostan kättä niin, ettei Elmo enää ulotu namiin. Palkkaus aina perusasennosta. Liikkeestä maahanmeno oli hieno, taitaa olla Elmon bravuuri. Nyt vaan lisätään siihen maassa pysymiseen kestoa. Tein niin, että laitoin namin parin metrin päähän ja kävelin eestakaisin ja vapautin sitten namille. Muutaman kerran Elmo yritti varastaa, kun käänsin selkäni; ajatteli varmaan, että ei se nyt mua näe... mutta sitten palattiin ruotuun ja alkoi sujumaan. Lopuksi tehtiin vielä perusasento-treeniä niin, että koiralle sanottiin seurauskäsky ja kun se, piti kontaktia, bileet ja palkka. Tää sujui mielestäni Elmolta hyvin vaikka ympärillä olikin paljon häiriötä muiden palkkaillessa välillä koiriaan.

Avauduin myös meidän noutokapula-ongelmasta ja tänään taas vielä kerran koitin sitä naksulla. Ongelma on siinä, että Elmo kyllä ottaa kapulan, mutta ei sulje suutaan ja tiputtaa saman tien. Naksutan itsekin varmaan liian myöhään, jolloin olen tullut vahvistaneeksi sitä tiputtamista. Tänään sitten taisin jo tehdä päätöksen ja siirryin pakkonoutoon. Eli kapula suuhun ja leuat hetkeksi kiinni ja siitä sitten palkka, kun hetken on rauhassa. Nyt vaan mietin, teenkö oikein.... huomenna nähdään Laura ja Isla, siellä varmaan jatkuu tämän ongelman pohtiminen.